Suzanne Sok

een tekening van uw foto

U kunt bij mij een tekening bestellen van uw eigen foto. Ik bewerk uw foto niet, maar maak er een digitale tekening van. Op een mooi papier geprint, krijgt u een echt kunstwerk voor aan de muur.

Het voordeel van een digitale tekening is dat bijvoorbeeld alle kinderen hetzelfde getekende cadeau kunnen krijgen, of dat het heel groot kan worden afgedrukt.

Uw favoriete vakantiefoto, uw kind of huisdier, of het straatje waar u bent opgegroeid. Het zou ook een goed cadeau voor een afscheid of jubileum kunnen zijn.

De kosten zijn afhankelijk van het formaat, de kwaliteit van de print, papiersoort en uw keuze van de lijst. De basisprijs voor een op maat gemaakte tekening is 100 euro.

voorbeeld 1

persoonlijkpersoonlijkEen portretje van 10 cm bij 10 cm, geprint op 200 grams aquarel-papier (A5-formaat), kost 100 euro.

voorbeeld 2

exclusiefexclusiefDit is (een detail van) een tekening van 20 cm bij 30 cm en giclée gedrukt op 310 grams ets-papier (museumkwaliteit), ingelijst met passe-partout, 30cm bij 40 cm. Excl verzendkosten, kost dat 300 euro.

voorbeeld 3

uniekuniekEen tekening van uw huisdier, afgedrukt op 200 grams papier (A4-formaat), ingelijst, kost excl verzendkosten 200 euro.

Hoe werkt dat?

U stuurt mij per e-mail een foto en het idee achter het eindproduct. Ik maak een prijsopgave en als u akkoord gaat met de offerte, ga ik voor u aan de slag.

Uiteraard kan er afgeweken worden van de originele foto. Er is van alles mogelijk, we bespreken vooraf wat uw wensen zijn en voordat ik de tekening afrond, krijgt u een voorproefje te zien.